Even voorstellen

Mijn naam is Michiel Luis Lambermont. Ik ben geboren in Colombia en op 2 jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ik ben opgegroeid bij mijn adoptieouders samen met mijn broer. Deze eerste levensfase heeft een grote impact gehad op mijn leven en heeft geleid tot veel moeilijkheden op mijn pad. Zo heb ik veel onverwerkte eenzaamheid, angst, verdriet, boosheid en onzekerheid ervaren. Maar door verschillende alternatieve therapieën en zelfonderzoek ben ik gekomen tot de mens die ik nu ben.

 

Ik ben 46 jaar en woon met mijn twee zonen en vrouw in Amersfoort. Zij zijn heel erg belangrijk voor mij en ik geniet erg van de gezelligheid in ons gezin en mijn rol als vader. Ik werk sinds 2014 als begeleider voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dat werk doe ik met veel plezier. Ik kan er zijn voor mensen die het moeilijk hebben. En als er ruimte is, hen stimuleren en coachen bij hun eigen doelen en wensen. Ik heb in 2022 besloten om een eigen praktijk te starten omdat ik zo mijn kwaliteiten nog beter kan benutten en ontwikkelen.

Ik ben veel bezig met spirituele ontwikkeling en groei. Dit doe ik door verschillende cursussen en opleidingen te volgen en boeken te bestuderen. Door deze ontwikkeling leer ik mijzelf nog beter kennen en mijn intuïtieve vaardigheden ontwikkelen. Als kind al was ik erg gevoelig en kon makkelijk sferen en indrukken aanvoelen. Gedurende mijn pubertijd stopte ik mijn gevoeligheid steeds verder weg, evenals mijn emoties. Pas later na het verwerkingsproces van mijn adoptie problemen, kreeg ik mijn gevoeligheid gelukkig weer terug.

 


Ik heb de kracht, liefde en wil om mensen te helpen in hun groei


Wat kenmerkt mij verder? Ik ben erg analytisch ingesteld en wil graag weten wat de kern is van een probleem. Ik ben erg bedachtzaam. In mijn werk en privé heb ik altijd een houding van 'ik ben er voor je' en 'vertel maar'. Om andere bij te staan bij hun pijn of groei. Ik heb een uitgesproken mening en die wil ik graag vertellen. Dat is nog wel eens een valkuil. Ik vind gezelligheid en een prettige sfeer erg belangrijk. Ik heb veel met humor en maak graag zelf grapjes. Tot slot sport ik graag, vooral teamsporten. Ik heb een winnaarsmentaliteit, maar kan ook wel tegen mijn verlies.