Soul Body Fusion®

 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS, www.JonetteCrowley.com. Zij heeft de techniek ontwikkeld in 2007 en heeft sindsdien wereldwijd Soul Body Fusion leraren opgeleid. Deze leraren geven persoonlijke sessies en Soul Body Fusion workshops aan practitioners. In het boek Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk voor healing en meer, beschrijft ze de totstandkoming van de techniek. 

 

Hoewel het Soul Body Fusion proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, verstandelijk en spiritueel. Wat voorheen onmogelijk was, gaat nu vanzelf. Het kan je begrip geven en helderheid, betere toegang tot wijsheid, meer eigenliefde, versnelde persoonlijke groei en meer spirituele gaven. 

 

Het eenvoudige proces zet je lichaam op celniveau weer op één lijn met het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. De veranderingen zijn permanent en oneindig. Permanent omdat je cellen zijn geharmoniseerd met een hogere frequentie. En de verandering is oneindig omdat je Ziel geen grenzen heeft. Het zet een interactief proces in werking waarbij de Ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren.


Uitleg over de sessie

 

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam.

 

Ongeveer 1 week na de eerste sessie volgt een tweede sessie en na 3 weken een derde sessie. Dit is nodig om de werking te optimaliseren. Een enkele Soul Body Fusion ® sessie kost € 30 en duurt totaal 45 minuten . 3 persoonlijke sessies kosten  € 70. Soul Body Fusion is ook mogelijk op afstand vraag naar de mogelijkheden!


Disclaimer: hoewel het regelmatig voorkomt dat mensen fysieke heling ervaring na een Soul Body Fusion sessie, kan hiervoor geen garantie worden gegeven. Soul Body Fusions zijn ook géén vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg een dokter bij fysieke klachten.

 


Ervaringen van klanten